Diensten

Hieronder vindt u aantal diensten
die wij verrichten.

Al uw kleding is bij ons in goede handen. Wij reinigen uw kleding met de grootst mogelijke zorg. Van kostuums tot jurken, van overhemden tot jassen, van broeken tot rokken. Alles waar u goed mee voor de dag wilt komen kunt u bij ons vakkundig laten reinigen.

Bedrijven

U bent op zoek naar een betrouwbare partner waar u uw bedrijfskleding, hotellinnen of uw restaurantkleding kunt laten wassen, stomen en reinigen? Een partner, bij wie uw textiel in goede handen is, die servicegericht is en borg staat voor optimale kwaliteit? Dan kunt u altijd bij wassalon Prins Hendrik terecht

Chemisch Reiniging

Het proces gebruikt een biologisch afbreekbaar speciaal oplosmiddel om de stoffen te reinigen. In de meeste gevallen gebruiken de stomerijbedrijven een speciale chemische stof.

Deze chemische stof zal de vlekken en het vet van de kledingstukken verwijderen zonder water te gebruiken. Nadat de oplosmiddel is gebruikt, worden de kledingstukken in een machine gedaan om te worden gewassen terwijl ze worden getrommeld.

We nemen elk soort textiel in behandeling. Kom bij ons langs of neem contact met ons op en dan bespreken we de opties!

Gordijnen

Gordijnen geven een finishing touch aan elke ontvangstruimte of slaapkamer, maar ze kunnen vaak over het hoofd worden gezien totdat de lenteschoonmaak eraan komt, simpelweg omdat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. Wij bieden u de mogelijkheid voor het wassen van alle soorten gordijnen, inclusief zware stoffen die mogelijk speciale zorg nodig hebben. Met regelmatig onderhoud hoeft het wassen van gordijnen geen karwei te zijn.

Hotels en Restaurants

Wij hebben alles in huis om uw gasten in de watten te leggen. Bij Wasserij Prins Hendrik kunt u terecht voor al uw soorten linnen. Wij verzorgen u op het gebied van tafellinnen en hotellinnen. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Linnenverhuur

Heeft U een hotel of restaurant? De uitstraling van uw hotel of restaurant kan heel persoonlijk zijn. Wij hebben alles in huis om uw gasten in de watten te leggen. Bij Wasserij Prins Hendrik kunt u terecht voor al uw soorten linnen. U kunt denken aan servetten, lopers, tafellakens, badgoed en beddengoed.

Huren zonder een investering? Nieuwe linnen gebruiken voor uw onderneming? Dat kan bij Wasserij Prins Hendrik! U kunt samen met ons een uw linnenpakket bestellen naar uw wensen. Wij schaffen het linnen aan en u huurt het van ons. Geen grote investering voor U, maar toch een linnenpakket naar uw wensen! Aan de hand van de leveringsfrequentie kijken wij samen met u hoeveel linnen er ingezet dient te worden. Op deze manier heeft u altijd voldoende op voorraad. VOORDELEN VAN HUREN: Er is geen investering nodig.
Nieuwe linnen - Hoge kwaliteit - U heeft altijd voldoende voorraad. Haal- en brengservice Verzorgd en Schoon Linnengoed. Wij bij Wasserij Prins Hendrik zorgen ervoor dat de producten die wij leveren van hoge kwaliteit bestemd zijn. Onze linnen worden streng gecontroleerd op kwaliteit om ervoor te zorgen dat u het beste ontvangt volgens het onderstaande schema:

Scheurtjes – Vlekken – Brandvlekken – Kleurkwaliteit.


Niet willen huren, omdat u eigen linnen heeft? Geen zorgen, een wasservice van Wasserij Prins Hendrik voor uw linnen is ook mogelijk. Doordat u zelf al linnen heeft kunnen wij direct starten. Wij zorgen ervoor dat uw vuile linnen bij u opgehaald word. En schoon wordt retour geleverd. VOORDELEN VAN UW EIGEN LINNEN: Direct starten Hoge kwaliteit Haal-en-brengservice VRAAG UW OFFERTE AAN

 

Mangel Was

Wij nemen al uw was zorgen over. Uw vuile restaurant of hotel linnen worden zorgvuldig gewassen gedroogd gestreken en netjes opgevouwd met behulp van een mangel die volledig geautomatiseerd is. Wel moet het linnengoed met de hand ingevoerd worden. Vervolgens wordt het linnengoed van servetten tot beddenlakens op de juiste temperatuur gedroogd en gestreken en netjes opgevouwd. We kunnen uw linnen weer snel en schoon leveren hierdoor. Nee contact op met onsvoor informatie of vragen.

Ophaal en Bezorg Dienst

Voor bedrijven wordt het vuile binnen Zuid Holland gratis opgehaald en bezorgd. Voor pariculieren wordt het binnen Den Haag €5 in rekening gebracht voor ophalen en bezorgen. Kom bij ons langs of neem contact met ons op en dan bespreken we de opties

Stomerij

Uw kleding weer fris en vlekvrij binnen een dag, dat kan met de stomerij en wasservice van wassalon Prins Hendrik. Wij nemen elk soort textiel in behandeling. Al uw kleding is bij ons in goede handen. Wij reinigen met de grootst mogelijke zorg uw kleding. Van kostuums tot jurken, van overhemden tot jassen, van broeken tot rokken. Alles waar u goed mee voor de dag wilt komen kunt u bij ons vakkundig laten reinigen. Kom bij ons langs of neem contact met ons op en dan bespreken we de opties!

Strijken en Persen

Veel stoffen hebben tegenwoordig een kreukvrije variant, maar de stoffen die meestal gemaakt zijn van bijv wol, denim en katoen moeten nog steeds gestreken worden om kreukels en vouwen te verwijderen.

Tapijt Reiniging

We maken uw tapijt grondig schoon en verwijderen al het stof en vuil en de meest voorkomende vlekken. Met onze professionele installaties en expertise op het gebied van tapijtreiniging krijgt u uw vloerkleed weer in topconditie! Tapijtreiniging is al vanaf € 6,- per vierkante meter.

Textiel Reparatie

Heeft een rits aan je waterdichte jas de geest gegeven? Heb je een scheur in je jas gevonden? Wat dacht je van die kapotte sluiting van je favoriete rugzak? Of misschien zit er een gaatje in je slaapmat? Onze technische kledingreparatieservice weet raad.

Wasserij

Wij staan voor puur en schoon. Zo schoon dat uw kleding of textiel er als nieuw uitziet. Daarnaast focussen wij ook op duurzaamheid, ecologisch verantwoord en een schoon milieu. In onze wasserij kunt u terecht voor het professioneel laten wassen van uw kleding en textiel. U kunt via het contactformulier een aanvraag indienen of telefonisch contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen ?

Klik op de onderste knop of bel ons gewoon op de onderstaande tel. nummer

Ons Telefoon
070 3655617 Den Haag
Scroll to Top