Over Ons

Wasserij Prins Hendrik

Sinds 1975 in Den Haag 

Wasserij Prins Hendrik is een gespecialiseerde dienstverlener o.a. ten behoeve van de horeca zoals hotels en restaurants, particulier en de industrie. Zij heeft een eigen inzicht en visie ontwikkelt die haar tot een toonaangevend bedrijf op haar gebied maakt. Dit is o.a. gerealiseerd door de productiestroom zo efficient mogelijk te laten verlopen. Het is een bedrijf dat op innovatieve wijze omgaat met dienstverlening en productieprocessen, welke gericht zijn op de belangen van haar klanten.

Wij hebben een passie voor wassen

Wasserij Prins Hendrik is een eerste klasse dienstverlener voor het wassen en vouwen van stoffen en biedt GRATIS ophalen en bezorgen voor de zakelijke klanten binnen Zuid Holland! voor particulieren reken wij €5 binnen Den Haag. Onze wasserijprofessionals geven uw kleding speciale aandacht en behandelen deze met zorg! iets wat u nergens anders vindt. Of u nu gewoon niet de tijd, het vermogen of de wens heeft om uw eigen was te doen, onze professionals zullen aan al uw verwachtingen voldoen en deze overtreffen en ervoor zorgen dat uw wasgoed de grootst mogelijke zorg krijgt. Wasserij Prins Hendrik gelooft in het leveren van wasservice van de hoogste kwaliteit die toegankelijk is voor mensen uit alle lagen van de bevolking.

Wij halen de vuile was bij u op de stoep en bezorgen deze binnen 3 dagen weer bij u. Het enige wat u hoeft te doen is een bestelling doorgeven via Telefoon, online formulier en of via Whats-app. Zodra uw bestelling is bevestigd, staat onze wasserette op de afgesproken tijd voor uw deur. Onze diensten zijn heel gemakkelijk te gebruiken, aangezien we alleen wassen, alleen strijken, wassen en strijken en stomerijservices bieden aan al onze klanten, waardoor ze een optie krijgen op basis van hun wasbehoeften. We zorgen er altijd voor dat we uw kleding wassen volgens de instructies die u ons geeft of op de label staan, om de beste resultaten te krijgen en een consistente kwaliteit te behouden.

We zijn al meer dan 45 jaar professionals in de was- en stomerij branche
Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste technologieën, reinigingsmethoden , onze nieuwste was en droog machines worden  regelmatig onderhouden. Wij hebben oplossingen voor het omgaan met vlekken of delicate stoffen. Bovendien handhaven we de hoogste normen van zakelijke integriteit door lokale en nationale voorschriften en milieu veiligheidsregels na te leven!
Gepersonaliseerde ervaring
We besteden de grootste zorg aan uw kleding, scheiden op basis van het type stof en houden het van begin tot eind  het proces in de gaten.
Heeft u een keertje een spoed situatie dan hoeft u geen zorgen te maken. Wij bieden dan vrijwel altijd een oplossing. 

Missie

Om het leven te verbeteren en gemak te bieden aan onze klanten die we bedienen. De meest geprefereerde Stomerij- en Wasserij-outfit zijn door betrouwbaarheid in het werk dat we doen.

Visie

Om onze klanten sneller, efficiënter en kosteneffectiever stomerij- en wasservices te bieden.

Waarden

Offerte aanvragen ?

Klik op de onderste knop of bel ons gewoon op de onderstaande tel. nummer

Ons Telefoon
070 3655617 Den Haag
Scroll to Top